A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Кенгуру» скликає друзів!

   18 березня   34 учні здобувачі освіти 2-9, 11 класів Синівської ЗОШ стали активними учасниками Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Учасники охоче виконали непрості та водночас цікаві завдання за різними рівнями складності.

19:06 18.03.2021

Краса й талант врятують світ !

   Під таким гаслом 17 березня цікаву й змістовну конкурсно-розважальну програму «Міс закладу освіти» представили  одинадцятикласники  Синівської ЗОШ.  Участь у заході взяли шість креативних старшокласниць.

23:00 17.03.2021

Тиждень зарубіжної літератури у Синівській ЗОШ

    «Література – це храм, куди можна увійти лише з чистою совістю і благородними намірами», – ці слова великого німецького  поета Ф. Шиллера стали лейтмотивом позакласних заходів, проведених у Синівській ЗОШ  в рамках тижня зарубіжної літератури  з 09  по 12 березня.

15:04 12.03.2021

Запрошуємо у космічну подорож!

   Цікаві факти про космос здавна  привертають до себе увагу небайдужих людей.  Таємниці і загадки Всесвіту не можуть не хвилювати і нинішнє підростаюче покоління. Що ж ховається там, високо-високо в небі? Чи є життя на інших планетах? Як багато часу потрібно, щоб дістатися до сусідньої галактики? Відповісти на ці та інші питання користувачам Синівської шкільної  бібліотеки допоможе книжково-ілюстративна виставка-подорож «Шлях у космос», яка  почала діяти  12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики. Матеріали, представлені на виставці, розповідають дітям про найцікавіші факти, пов’язані з космосом  і космонавтами. Ознайомлюючись з ними, відвідувачі зможуть знайти відповіді на всі запитання, які цікавлять кожного.

14:46 12.03.2021

Козацькі забави

     11 березня  команда «Юність» Синівської ЗОШ   взяла участь у фізкультурно-патріотичному заході «Козацькі забави». Змагання проводилися серед  команд закладів освіти Синівської ОТГ та ліцею. «Козацькі забави»  відбувалися у спортивній залі  ДПТНЗ «Синівський ПАЛ».

22:18 11.03.2021

«Хто з Шевченком знається, той розуму набирається!»

    Без імені Т.Г.Шевченка неможливо уявити української літератури, національної культури і нашої країни взагалі. Із плином часу українці дедалі більше переконуються в тому, що поезії цього видатного митця-- справжні одкровення, які він висловлював не тільки на адресу минулих і сучасних йому поколінь, а й для прийдешніх земляків. Тому інтерес до творчості митця не зникає упродовж багатьох років. «Шевченкові думки будуть жити віки», - стверджує народна мудрість. І не випадково початок березня щороку асоціюється у кожного українця з ім’ям нашого Генія і Пророка.

14:03 10.03.2021

Кобзареве слово невмируще!

    Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Наш Пророк – це пильний вартовий, що стоїть на сторожі рідного слова та десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, «чиїх батьків діти»… Тому щорічно у березневі дні ми вшановуємо пам’ять великого українця.

13:28 09.03.2021

Жінка – найпрекрасніше творіння на Землі!

   П’ятого березня у Синівській ЗОШ панували святкова атмосфера та весняний піднесений настрій. Зі святом 8 Березня  найдорожчих у світі людей – мам, бабусь, сестричок, подруг  діти вітали цьогоріч нетрадиційно, подарувавши  прекрасну онлайн    літературно-музичну композицію  «Наші берегині».

10:54 06.03.2021

Дякуємо за подарунок!

     05 березня юних спортсменів Синівської ЗОШ чекав приємний сюрприз.  Керівник  ТОВ «Агропартнери – 2009» Сергій ЖАМАРДІЙ за сприяння сільського голови Олега ТИХОНЕНКА та його заступника Владислава ОВЧАРЕНКА  подарував   волейбольну сітку та м’ячі для успішних занять гуртківців.

15:29 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора