A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Земля – наш дім у Всесвіті!

      22 квітня - Всесвітній день землі, своєрідне свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища та збереження природи.

17:45 22.04.2021

Чорнобиль  - скорбота пам’яті людської!

   У рамках відзначення 35-х роковин аварії на  Чорнобильській АЕС  21 квітня у Синівській ЗОШ проведена літературно-музична композиція «Чорнобиль не має минулого часу». Другокласники під керівництвом Людмили ЛОВИГІНОЇ переглянули презентацію «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської», дізналися про причини та наслідки аварії, віршованими рядочками розповіли про героїв-ліквідаторів.

17:21 21.04.2021

Запрошуємо у космічну подорож!

   Цікаві факти про космос здавна  привертають до себе увагу небайдужих людей.  Таємниці і загадки Всесвіту не можуть не хвилювати і нинішнє підростаюче покоління. Що ж ховається там, високо-високо в небі? Чи є життя на інших планетах? Як багато часу потрібно, щоб дістатися до сусідньої галактики? Відповісти на ці та інші питання користувачам Синівської шкільної  бібліотеки допоможе книжково-ілюстративна виставка-подорож «Шлях у космос», яка  почала діяти  12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики. Матеріали, представлені на виставці, розповідають дітям про найцікавіші факти, пов’язані з космосом  і космонавтами. Ознайомлюючись з ними, відвідувачі зможуть знайти відповіді на всі запитання, які цікавлять кожного.

14:46 12.04.2021

«Sunflower» - традиційна цікава гра для юних літературознавців!

      06 квітня 12 учнів 5-7 класів Синівської ЗОШ стали  учасниками Міжнародної гри зі світової літератури «Sunflower». Цьогоріч, у зв’язку з карантином, вона  проходила  в дистанційному режимі. Юні літературознавці виконали цікаві завдання, хоча вони були й нелегкими.

15:43 06.04.2021

«Книга для дитини, як сонце у житті»

    Літературну годину для учнів початкових класів «Книга для дитини, як сонце у житті» разом з бібліотекарем Наталією ПОСЬ 02 квітня провели першокласники та другокласники Синівської ЗОШ  з нагоди святкування Міжнародного дня дитячої книги.

16:32 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора