A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Випускний вечір – свято юності, мрій і краси

Перший літній місяць – традиційна пора випускних вечорів.  20 червня це довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань завітало й до Синівського ліцею. Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбувалися у красивій, ошатно вбраній актовій  залі закладу, де впевнені у собі, розумні й креативні одинадцятикласники отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту, а випускниця Аліна БУРИК  була нагороджена Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

10:00 21.06.2024

Світ майбутнього очима дітей

  З 25 травня по 10 червня Синівські ліцеїсти взяли активну участь у конкурсі «Світ майбутнього очима дітей», що проходив у рамках соціально-благодійного проєкту. Організатори проєкту -  Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV, агенція івентів «САДИБА МЬЮЗІК» і Громадська організація «ЗАВЖДИ ПОРУЧ 2023». Конкурс проходив у 5-ти номінаціях: «Вірші та пісні», «Оповідання», «Малюнок», «Саморобка», «Вишивка».

16:38 14.06.2024

Психологічна допомога благодійного фонду «Рокада»

   Діти - це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю та теплом. Дитячі мрії є невід’ємною частиною нашого життя. Дорослі повинні зробити все можливе  у житті для здійснення дитячих бажань.

15:45 06.06.2024

Дитячі мрії, розбиті війною

 04 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули від російської агресії. Бібліотекарем  Наталією ПОСЬ проведена година спілкування для четвертокласників та семикласників Синівського ліцею «Украдене дитинство». Ліцеїсти переглянули презентацію «Безневинні жертви російської агресії», з якої дізналися про  страшні  злочини росії проти тисяч маленьких українців. Семикласники оформили виставку «Ми пам’ятаємо. Ми сумуємо».

14:50 04.06.2024

Щасливі діти - майбутнє України

У рамках відзначення Міжнародного  дня захисту дітей 01 червня синівські ліцеїсти узяли активну участь у спортивно-розважальній програмі «Щасливе дитинство», організованій працівниками Синівського Будинку культури та учителем трудового навчання Євгенієм БІЛАШЕНКОМ.  На дітей чекали веселі конкурси, естафети, рухливі ігри, спілкування з товаришами, солодкі подарунки.

16:10 01.06.2024

Травневий день відлунював святково

 Останній дзвоник – символічне свято для нашої ліцейної родини. Цьогоріч урочисто й трепетно пролунав він 31 травня для синівських ліцеїстів, сповістивши про те, що це ще одна сходинка в житті наших вихованців успішно пройдена.

14:07 31.05.2024

Прощавай, Букварику!

    17 травня у Синівських першокласників  день особливий. Вони  попрощалися з найпершим і найважливішим  у житті  кожної дитини підручником - Букварем.

15:16 17.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора