A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перший шкільний новорічний бал

     Маленькі лісові гноми оголосили про початок новорічного балу у Веселому королівстві. Король і Королева запросили на бал лісових мешканців, які показали свої таланти. Білочка і Лисичка заспівали веселу пісеньку про ялиночку. Коли на свято завітала Зима, діти зустріли її пісенькою   «Ой зима». А після виконання веселого хороводу, настрій першокласників став ще більш святковим. Усім було цікаво дізнатися, хто ж захований у кучугурі снігу і кого так наполегливо відшукували мишка, собачка і зайчик?  Коли зі снігу з'явився Кіндер-сюрприз, усі з радістю заплескали в долоньки. Кіндер роздав усім гостинчики, маленькі кіндери.

15:18 24.12.2020

Замість ялинки - зимовий букет!

    22 грудня у Синівській ЗОШ проведений конкурс «Замість ялинки – зимовий букет». Цього дня у закладі освіти панував святковий новорічний настрій. Творчості та креативності учнів 2-9,  11 класів не було меж. Кожен  новорічний букет, представлений на конкурс, був по-своєму оригінальним та неповторним.

22:17 22.12.2020

В український край поспішає Миколай!

  «Хочу в Миколая щиро попросити, щоб чарівна казка панувала в світі », -  цими пісенними рядочками, які щиро линули з дитячих вуст, розпочалося театралізоване дійство «Забілів снігами гай – їде Святий Миколай», проведене 18 грудня у Синівській ЗОШ. Його найактивнішими учасниками стали учні початкових класів.  Діти виконували пісні, відгадували загадки, переглянули мультфільм «Казка про Святого Миколая». Цього дня їх чекали приємні сюрпризи.

21:35 18.12.2020

«Колосок осінній - 2020»  об’єднав юних природолюбів!

09грудня  30 учнів 2-9 класів Синівської ЗОШ взяли  участь у традиційному  Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі  «Колосок осінній – 2020». Найактивнішими учасниками інтелектуального змагання  стали другокласники та третьокласники, які достойно пройшли випробування за напрямками «Столовий етикет», «Обирай професію», «Хто живе поряд з тобою».

17:48 09.12.2020

Природа - наш дім, а ми господарі у нім!

Заключним акордом тижня початкових класів  у Синівській ЗОШ стало екологічне свято  «Ти на Землі - Людина». 04 грудня юні природолюби-четвертокласники підготували творчу інсценізацію «Лісова нарада». Діти майстерно виконали ролі мешканців лісу, які дуже любили природу та турбувалися про її чистоту. На жаль, люди, які відпочивали  у лісі,  залишили після себе сміття. Обурені звірі вирішили терміново очистити природнє середовище від бруду, спираючись на поради організації «Грінпіс». Навіть резолюцію склали та приступили до її виконання.

23:13 05.12.2020

Успіхи юних тенісистів Синівської ЗОШ

   03 грудня команда «Юність» Синівської ЗОШ  у складі дев’ятикласників Валерії Шульги, Руслана Давидова,  одинадцятикласників Альони Миколаєнко та  Богдана Сайка  взяла участь у змаганнях з настільного тенісу серед збірних команд закладів освіти Синівської ОТГ та Липоводолинської ОТГ. Спортивний турнір відбувся у дитячо-юнацькій спортивній школі Липоводолинської селищної ради.

22:51 03.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора