A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вибори Президента учнівської республіки «ТЕМП»

   23 вересня у Синівській ЗОШ відбулися вибори президента учнівської республіки «ТЕМП». Участь у своєрідному голосуванні взяли здобувачі освіти 5-9 класів. Серед трьох претендентів  на  керівну посаду найбільшу кількість голосів набрала восьмикласниця Руслана КОПИЛ.

16:17 23.09.2021

Партизани – герої невидимих фронтів!

   У рамках виконання заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, з метою вшанування подвигу партизанів  і підпільників у період боротьби з нацизмом у 1941-1945 роках  22 вересня у Синівській ЗОШ для  старшокласників учителем історії Олексієм ЛАРЧЕНКОМ  проведений урок мужності «Шумів суворо Брянський ліс …»

16:04 22.09.2021

Першокласники відзначили свято татусів!

     17 вересня з першокласниками Синівської ЗОШ  учителем Наталією ВАРВАРУК був проведений виховний захід  з нагоди Всенародного Дня Батька. Діти дізналися про історію цього  свята, яке відзначається  третьої неділі червня або вересня в багатьох країнах світу на офіційному рівні В Україні воно відоме з вересня 2009 року.

15:05 17.09.2021

ФОТОКОНКУРС «МОЯ УКРАЇНО»

     16 вересня у Синівській ЗОШ відбувся шкільний етап обласного конкурсу юних фотоаматорів «Моя Україно!» Участь у конкурсі взяли 20 фотолюбителів 5-9 класів. Серед них найактивнішими виявилися  шестикласники, п’ятикласники та дев’ятикласники. Діти представили на розсуд журі оригінальні роботи у номінаціях «флора та фауна», «пейзаж», «натюрморт», «жанрові фото», «побутові фото»

15:52 16.09.2021

  Здорові та спритні

     У рамках олімпійського тижня 10 вересня  третьокласники Синівської ЗОШ стали активними учасниками спортивної естафети «Здорові та спритні». Змагалися між собою  дві команди – «Лідер» та «Чемпіон».  Спортивні випробування для учасників естафети включали біг «змійкою», смугу перешкод, ігри «Триголовий змій», «Воротар»,  «М'яч над головою».

22:08 10.09.2021

Найвища любов – наша пам’ять!

  Давно відгриміли залпи Другої Світової війни. Цей суворий час відійшов у минуле, ставши ще однією сторінкою нашого героїчного минулого. Але ніколи не померкне у віках  слава тих суворих героїчних років, як і не зітреться з пам’яті вдячних нащадків велич подвигу наших дідів і прадідів. Про нього нам нагадують щоразу бронзові солдати, що бережуть наш спокій і донині, схилившись у задумі в тиші тінистих алей… Тому вже стало традицією щорічне вшанування пам’яті визволителів нашого краю від нацистських загарбників.

16:05 09.09.2021

Сучасна опорна школа – вектор успіху громади!

     Під такою назвою 26 серпня 2021 року відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників спільно з представниками органів влади, місцевого самоврядування на базі Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільської селищної ради Сумської області. Участь у цьому традиційному масштабному заході взяла делегація освітян Синівської громади у складі заступника Синівського сільського голови Владислава ОВЧАРЕНКА, начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмили ЛЕПСЬКОЇ, спеціаліста Надії СТАТИВИ та заступника директора з навчально-виховної роботи Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталії ГУЩІ.

08:10 27.08.2021

Створення нового  освітнього середовища для  першокласників – актуальне завдання сьогодення

    У рамках виконання заходів Концепції Нової української школи педагогічний колектив Синівської ЗОШ  продовжує роботу щодо створення безпечного  освітнього середовища для  першокласників 2021-2022 навчального року. 

15:18 02.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора