A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Україна – єдина країна!

16 лютого Україна вдруге відзначає особливе свято - День єднання. У рамках його відзначення у Синівському ліцеї було проведено ряд патріотичних заходів.

16:39 16.02.2023

 Любов - рушійна сила на Землі!

    Під такою назвою 14 лютого у Синівському ліцеї  учителем англійської мови Оксаною НІКІФОРОВОЮ проведена літературно-музична композиція, присвячена Дню закоханих. Ведучі свята, десятикласники Артем БАГАТИРЕНКО та Аліна БУРИК,  англійською та українською мовами ознайомили присутніх з історією виникнення свята, традиціями святкування Дня закоханих   у різних країнах світу. Дев’ятикласники Руслана КОПИЛ та Ярослав ЛЕВЧЕНКО зачитали актуальні цитати відомих письменників і  видатних діячів про кохання. У ході заходу звучали пісні про кохання англійською мовою  у виконанні Аліни БУРИК.

17:30 14.02.2023

Разом  до омріяної Перемоги!

  13 лютого у Синівському ліцеї відбувся конкурс патріотичних малюнків « А що ти зробив для перемоги?»  Активними його учасниками стали 30 здобувачів освіти  5-10 класів. Юні художники мовою фарб висловили найзаповітніші бажання -  перемога, мир  та процвітання України.

15:51 13.02.2023

Безпечний Інтернет

   06 лютого у Синівському ліцеї   учителем інформатики Інною ВАРВАРУК  проведена квест-гра «Безпечний Інтернет», активними учасниками якої стали шестикласники. Діти успішно подолали 7 станцій: «Інформаційна», «Сонечко», «Анонім», «Загадкова», «Хто більше?», «Смайлик» та «Ерудит».

15:57 06.02.2023

Конкурс «Учитель року - 2023» - свято професійної майстерності!

   30 січня у Сумській області стартував перший (регіональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023», що триватиме до 28 лютого 2023 року та відбуватиметься відповідно до календаря конкурсних випробувань у номінаціях «Фізична культура», «Початкова освіта», «Основи здоров’я», «Захист України». Синівський ліцей у цьому фаховому конкурсі в номінації «Початкова освіта» представляє учитель початкових класів Світлана БУРИК.

14:50 01.02.2023

Електронна платформа "Мрія"

Департамент кіберполіції Національної поліції України та партнери спільно розробили електронну платформу "Мрія". Основне завдання цієї платформи - об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів, метою проєкту є  протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

14:31 30.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора