A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мальовничі краєвиди рідного села!

   «Люблю тебе,  моє рідне село»,- ці патріотичні слова  стали лейтмотивом   фотоконкурсу «Мальовничі краєвиди рідного села», проведеного  14 червня у Синівському ліцеї. Найактивнішими учасниками нетрадиційного заходу стали здобувачі освіти початкових класів.

15:26 14.06.2023

Юні  туристи-краєзнавці повернулися з перемогою!

  У травні 2023 року команда туристів-краєзнавців Синівського ліцею під керівництвом  досвідченого учителя географії Надії РАЛКО взяла участь у Всеукраїнському зльоті, який включав такі конкурси: візитівка команди, творчі майстерні, вікторина з історії України. Перший тур зльоту проведено онлайн.

09:05 08.06.2023

 Природа – наш рідний дім!

      Спілкування з природою приносить емоційне задоволення та користь для здоров’я людини. Насолоджуватися свіжим повітрям, чарівним співом птахів, п’янким ароматом трав мали змогу 05 червня десятикласники Синівського ліцею. Разом з батьками  та класним керівником Надією РАЛКО старшокласники організували екскурсію в природу,  побували  у  лісі, на лузі, дізналися про лікарські властивості рослин рідного краю, насолоджувалися спілкуванням, рухливими іграми  та  поласували смачними стравами, приготовленими власноруч на свіжому повітрі.

10:52 06.06.2023

«Коли спорт полюбиш - сильним, спритним будеш!»

 01 червня з нагоди Дня захисту дітей  для шестикласників та семикласників Синівського ліцею учителем фізичної культури Володимиром БІЛАШЕНКОМ  були проведені спортивні змагання з легкої атлетики «Хто здоровий, той сміється, все йому в житті вдається».

12:53 02.06.2023

Літні канікули розпочалися!

    01 червня у рамках святкування   Дня захисту дітей у Синівському ліцеї проведена літературно-музична композиція «Ми діти твої, Україно!» для  здобувачів освіти початкових класів. Свої мрії про Перемогу, щасливе дитинство, мирне небо над рідною Україною діти  висловлювали, декламуючи ліричні вірші та виконуючи патріотичні   пісні.     

12:09 02.06.2023

Вже дзвіночок літо зустрічає

  Традиційне свято Останнього дзвоника  радісне й  водночас  хвилююче дійство для всіх учасників освітнього процесу.

16:05 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора