A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Навчаємось бути здоровими і захищеними!

 У рамках виконання Плану заходів щодо забезпечення наступності у роботі дошкільної та початкової ланок освіти  13 березня у Синівському ліцеї   в ігровій формі проведено  практичне заняття «Учися змалку про здоров’я дбати».

16:50 13.03.2023

Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття!

   Щорічно березень приносить неповторні, сповнені патріотизму та  любові до України Шевченківські дні. Цьогоріч, 10 березня, у рамках виконання Плану спільних заходів щодо забезпечення наступності, до Синівського ліцею завітали вихованці  закладу дошкільної освіти «Золота рибка».  

15:20 11.03.2023

Тарас Шевченко – майстер слова та пензля!

  У рамках святкування 209-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка 10 березня шестикласники Синівського ліцею на уроці образотворчого мистецтва разом з учителем Наталією БУРИК познайомилися з Шевченком-художником. Відомо, що він займає одне з найпочесніших місць в українському мистецтві. Надзвичайно талановитий, Т.Г.Шевченко прекрасно володів усіма відомими засобами графічного зображення. Виявляється, із поетичної спадщини Кобзаря до нас дійшло близько 240 творів, а мистецьких — олійних картин, акварелей, сепій, офортів, малюнків — понад 1200.

08:05 11.03.2023

Віночок поезій для Тараса Шевченка

  09 березня для шестикласників Синівського ліцею класним керівником Тамарою ГМАР проведена година спілкування «Віночок поезій для Тараса Шевченка».  Шестикласники ознайомилися з  творчістю Т.Г.Шевченка.  Діти презентували  віршовану розповідь про поета, розглянули репродукції картин «Кобзар на шляху», «Тарас – пастух», автопортрети. Учасники заходу прослухали записи пісень «Реве та стогне Дніпр широкий», «Зацвіла в долині червона калина».

13:43 10.03.2023

Зоологічна галерея

  З метою виховання бережливого ставлення до природи, виявлення та подальшого розвитку творчих здібностей обдарованих дітей 28 лютого у Синівському ліцеї  відбувся конкурс малюнків «Зоологічна галерея». Найактивнішими його учасниками стали здобувачі освіти 7-9 класів.

15:52 28.02.2023

Вітаємо юну художницю з перемогою!

 З метою військово-патріотичного виховання молоді та створення позитивного іміджу Збройних Сил України за ініціативи Роменського районного центру комплектування та соціальної підтримки  у  Синівському ліцеї  13 лютого був проведений конкурс на кращий патріотичний малюнок  «А що ти  зробив для перемоги?» Приємно, що у ІІ етапі конкурсу ІІІ місце посіла восьмикласниця нашого закладу Анна БУРИК. Дівчина отримала від голови Роменської РДА патріотичний шеврон  у подарунок.

19:16 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора