A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Синівка радо знов вітала  своїх випускників!

Дата: 26.06.2021 21:55
Кількість переглядів: 111

Фото без опису                                                                Сьогодні музика лунає гучно всюди

                                                        І тане в квітах урочистий зал

                                                                  В очах у кожного і радість, і надія-

                                                         У нас шкільний останній бал.

   26 червня для пяти випускників Синівської ЗОШ було святом «зі сльозами на очах». Юнаки і дівчата успішно подолали всі сходинки шкільного навчання, склали зовнішнє незалежне оцінювання і впевнено вирушають у доросле самостійне життя.

  Один за одним на сцену під оплески піднімаються красиві, стрункі, щасливі, урочисто схвильовані нині дорослі діти. Для них сьогодні звучать найщиріші слова-характеристики, вітання, побажання від керівника закладу освіти Андрія КУЛИБАБИ, колишнього директора Ніни РИБАЛКО, спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Тетяни АВРАМЕНКО, першої вчительки Ніни ОЛЕЩЕНКО, двох класних керівників Катерини КУЛИБАБИ і Тамари ГМАР, від мами Наталії СТЕЦЮК. Для них звучать найкращі пісні та останній шкільний вальс…

  Прощання з юністю урочисте і хвилююче. Випускного чекають довгих 11 років, а коли він настає, хочеться ще хоч на мить зібратись у чарівній неповторній країні дитинства.

  Випускники – 2021 року сердечно дякують учителям за уроки мудрості, людяності і справедливості, обіцяють завжди памятати рідний заклад освіти, бути патріотами України.

  Немає у минуле вороття. Тому і бринить сльоза смутку в очах винуватців свята.  Хай майбутнє ваше, наші дорогі випускники, буде світлим, мудрим і багатим на добрі справи. Хай постійно супроводжують Вас на самостійних життєвих дорогах Віра, Надія і Любов!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора