A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Мовознавча кав’ярня

Дата: 21.02.2024 16:51
Кількість переглядів: 94

  Фото без описуУ рамках святкування Дня рідної мови 21 лютого у Синівському  ліцеї  відкрилася не звичайна кав’ярня, а мовознавча. У затишних стінах кавярні десятикласники та одинадцятикласники «скуштували» дуже смачні, а головне – корисні страви, які насичують не шлунок, а мозок. Організатор заходу, учитель української мови і літератури Наталія БУРИК, майстерно презентувала  «страви» та провела цікаві конкурси: «Мовні цікавинки», «Кавовий меседж»,  «Теплі історії до кави», «Філологічне еспресо», «Мовний імідж».

   Усі учасники мовознавчого турніру показали ерудицію, кмітливість, а головне – свою щиру любов до рідної мови. У залі панувала тепла, щира, доброзичлива  атмосфера. Аліна БУРИК та Руслана КОПИЛ подарували присутнім чудові пісні про мову.

     За результатами конкурсів перемогу здобули одинадцятикласники. Голова журі, директор ліцею Андрій КУЛИБАБА,  привітав переможців та учасників мовознавчого турніру  з Днем рідної мови, побажав  усім присутнім  безмежно любити українську  мову та  берегти її, як неоціненний скарб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора