A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Україна – єдина країна!

Дата: 16.02.2023 16:39
Кількість переглядів: 63

Фото без опису16 лютого Україна вдруге відзначає особливе свято - День єднання. У рамках його відзначення у Синівському ліцеї було проведено ряд патріотичних заходів.

  З ініціативи педагога-організатора  Наталії БУРИК здобувачі освіти 5-10 класів пройшли урочистою ходою з Державним Прапором України від закладу освіти до погруддя Тараса Шевченка та виконали Гімн України.

  П’ятикласники разом з учителем історії Оксаною КРЕВСУН провели арт-акцію «Україна - єдина країна», у ході якої своїми синьо-жовтими долоньками та сердечками висловили єдність з ненькою- Україною.

  Класовод Людмила ЛОВИГІНА та бібліотекар Наталія ПОСЬ  організували  для четвертокласників творчу акцію єднання. Діти  виготовили символічний синьо-жовтий ланцюжок. Як поєднані кільця між собою в ланцюжку, так маємо єднатися і ми, українці.

  Шестикласники взяли активну участь у виховній годині «Єдина, незламна, могутня Україна», яку підготувала класний керівник Тамара ГМАР. Учасники заходу дізналися про історію виникнення свята, особливості кожного регіону нашої країни, переглянули відео про визначні місця України,  провели вікторину «Правда чи міф?» та створили єдину карту нашої неймовірної, могутньої, мальовничої України, а найголовніше - України, яка ПЕРЕМАГАЄ!!! Усі учасники освітнього процесу взяли участь у всеукраїнських флешмобах.

#UAразом

#ДеньЄднання

#синьожовтесерце, відео до яких можна переглянути за посиланням

https://www.youtube.com/watch?v=vXB6MnOvS5o

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора