A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Світ майбутнього очима дітей

Дата: 14.06.2024 16:38
Кількість переглядів: 47

  Фото без описуЗ 25 травня по 10 червня Синівські ліцеїсти взяли активну участь у конкурсі «Світ майбутнього очима дітей», що проходив у рамках соціально-благодійного проєкту. Організатори проєкту -  Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV, агенція івентів «САДИБА МЬЮЗІК» і Громадська організація «ЗАВЖДИ ПОРУЧ 2023». Конкурс проходив у 5-ти номінаціях: «Вірші та пісні», «Оповідання», «Малюнок», «Саморобка», «Вишивка».

   14 червня під час гала-концерту у Синівському Будинку культури відбулося нагородження  конкурсантів. Переможці та учасники отримали почесні відзнаки і подарунки, а також представники національного онлайн-кінотеатру вручили стартові пакети, які відкривають безкоштовний доступ на місяць до фільмів, телебачення, освітніх курсів.

   За результатами журі у складі Віталія Рябчуна, народного артиста України Анатолія Гнатюка, директора з маркетингу Національного онлайн- кінотеатру «SWEET. TV» Марини Русак, директора агенціі івентів Ірини Коваленко, депутата Сумської обласної ради, співзасновниці громадськоі організаціі «Завжди поруч» Олени Беркут  у конкурсів віршів та пісні друге місце зайняла восьмикласниця Аліна КОСТЯН, вірш «Україно, серце моє», третє місце  – восьмикласниця Анна ЛИСЕНКО, вірш «Квітуй же, Україно!».

   Приз співзасновниці ГО «Завжди поруч 2023 Олени БЕРКУТ виборола десятикласниця Анна БУРИК, у номінації «Малюнок» - «Арієтті та Шо подорожують в Україні».

   У конкурсі оповідання володарем призу глядацьких симпатій став девятикласник Ростислав ВАРВАРУК, твір «Україна та світ у майбутньому».

   У конкурсі саморобок приз глядацьких симпатій дістався восьмикласникові Сергієві Авраменку за  саморобку «Пять ночей у Фреді».

    Танцювальний колектив  «Мереживо», вокальне тріо «Жоржини», солістка,  Аліна БУРИК  узяли активну участь у гала-концерті.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора