A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Свято Інтелекту, Гордості й Таланту!

Дата: 30.04.2024 16:36
Кількість переглядів: 108

   Стрімко наближається до фінішної прямої 2023-2024 навчальний рік. Здається, зовсім недавно турботливий дзвоник скликав нашу дружну ліцейну родину на Перший урок, а же час підсумовувати працю, яка принесла щедрі плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості.

  Саме з цією метою 30 квітня  у Синівському ліцеї проведено свято «Зорепад талантів», де відбулося нагородження «золотого фонду» рідного закладу.

  Усіх переможців ІІ та ІІІ етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та численних конкурсів вшанували за номінаціями «Інтелектуальна обдарованість», «Творча обдарованість», «Спортивна гордість», «Юні краєзнавці».

  На урочистому дійстві крім переможців олімпіад і конкурсів відзначено кращих музикантів, вокалістів, художників, танцюристів, спортсменів, юних краєзнавців та науковців.

 Директор ліцею Андрій КУЛИБАБА щиро привітав  винуватців свята, вручив їм грамоти та подарунки.

  Учасники і гості свята ще раз переконалися в тому, що роки навчання – це барвиста сторінка для тих дітей, які мають у серці іскру Божу. Тож бажаємо їм усім нових успіхів,творчих злетів і відкриттів. І нехай щороку поповнюється наша щаслива ліцейна родина новими талантами,ерудованими, небайдужими особистостями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора