A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Панна Осінь

Дата: 27.09.2022 16:10
Кількість переглядів: 56

Фото без описуОсінь - це пора, коли йдуть затяжні дощі, значно холоднішає, але разом з тим це пора яскравих кольорів, запашних плодів у садах та на городах, пахучих останніх квітів…

 Уже стало доброю традицією у Синівській ЗОШ проводити осінню виставку дитячих виробів та композицій. Ось і сьогодні, 27 вересня, відбулася виставка “Дари осені”, яка цьогоріч носила патріотичний характер. Діти мали можливість проявити свою фантазію, показати творчі вміння, використовуючи природні матеріали, даровані Матінкою-Землею. Кожна композиція - це витвір мистецтва, який зачаровує своєю неповторністю. Очі відвідувачів звеселяли кумедні витвори з каштанів (5 кл), баклажанів(4 кл), гарбузів  (2,4,10кл), картоплі. Патріотичні композиції із квітів “ Незламна і сильна” та “Україна на весь світ одна-єдина” семикласника Варварука Ростислава, “Живи, Україно!”, “ Україна понад усе!” третьокласниць Коноваленко Анастасії та Авраменко Катерини символізували незламний дух нашої неньки України.

 Багаті осінні кошики “Щедра українська осінь” дев’ятикласника Литовченка Даніїла та “Дари осені” шестикласниці Ткаченко Софії  вабили соковитим розмаїттям осінніх фруктів. Ну, і, звичайно,  сама “Панна Осінь”, скомпонована п’ятикласниками, завітала на нашу виставку.

Особливою креативністю та оригінальністю вразила композиція “Бабусина рідна хатина”  девятикласниці Копил Руслани.

Всі учасники освітнього процесу проявили свої творчі вміння та фантазію, тож досить складно було визначити кращих із кращих. Серед учнів 5-10 класів І місце посів  9 клас,  другу сходинку зайняв 5 клас, третіми є шестикласники та семикласники. Серед здобувачів освіти початкової ланки І місце розділили між собою четвертокласники та третьокласники,,  ІІ місце – другокласники.

Усі учасники виставки проявили неабияку активність, старання, креативність. Тож хочеться подякувати  всім за активність, креативність і побажати нових перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора