A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Замість ялинки -  зимовий букет!

Дата: 23.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 83

 

  Фото без опису23 грудня у Синівському ліцеї відбувся традиційний конкурс «Замість ялинки - зимовий букет». Новий рік асоціюється у всіх нас із зеленою красунею-ялиночкою, тож саме з метою виховання дбайливого ставлення до природи, її охорони і збереження, було започатковано в закладі освіти проведення такого конкурсу.

 У цьогорічному конкурсі взяли участь здобувачі освіти 1-9 класів. Представлені роботи (20 справжніх витворів мистецтва) показали дитячу творчість,  креативність та ініціативність, співпрацю з батьками, практичні вміння виготовляти власноруч оригінальні новорічні композиції.

  За рішенням журі найкращими роботами визнано зимові «букети» другокласників Бориса ТИЩЕНКА, Анни МАЗУР, четвертокласників Любові МАРЧЕНКО, Родіона ХРАПАЧА, Дар’ї ЛИТВИШКО, Дарини ВЕКЛИНЕЦЬ, Миколи ВАКУЛИ, шестикласників Сергія АВРАМЕНКА, Каміли ВАНДИК, Софії ТКАЧЕНКО,семикласника Нікіта БАБКОВА, восьмикласників Поліни МУРЕНКО, Альони КОЗЮРИ та дев’ятикласниці Руслани КОПИЛ.

 Дякуємо всім конкурсантам, класоводам та класним керівникам за злагоджену співпрацю і подарований позитив у переддень Нового року.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора