A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Осіннє свято – справжня дивина!

Дата: 28.09.2021 15:36
Кількість переглядів: 91

     Фото без описуШелестить за вікнами падолистом осінь, снується в лузі мереживо бабиного літа. Чарівні хризантеми ще пломеніють над землею своїм останнім теплом, радуючи зір і зігріваючи наші душі перед осінніми холодами.

  Традиційно цієї пори у Синівській ЗОШ проводяться заходи, присвячені чарівниці Осені, цій красивій і щедрій порі. Нинішній рік теж не став винятком.   Організовано і жваво проходила підготовка до виставки «Дари золотої осені».

  28 вересня шкільний коридор ІІ поверху був заповнений  найрізноманітнішими виробами з гарбузів, картоплі, капусти, фруктів, листя і квітів. Дитяча фантазія немає меж! Тому було на що подивитися, чому навчитися, подивуватися та виразити своє захоплення. «Осінній дивограй», «А я просто україночка», «Ой, дівчино, чия ти?», «Осінь кошик загубила», «Наречена осінь», «Веселі поросятка», «Щедрість української землі», «Україна – це ми»… Ось далеко неповний перелік назв тих виробів, що особливо привернули увагу відвідувачів виставки. І як тут визначиш переможця? Наймасовішу участь у заходів взяли учні 2,3,5 і 8 класів.

   Дякуємо усім учасникам. Бажаємо ще багато літ не втрачати ентузіазму, наполегливості, уміння бачити і творити красу навколо себе.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора