A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

До свята новорічного ми в коло друзів кличемо…

Дата: 24.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 172

   Фото без описуЯскраве, веселе, змістовне новорічно-музичне свято з іграми, конкурсами, хороводами відбулося в Синівській ЗОШ останнього дня семестру, 24 грудня.

 Зважаючи на епідемічні обмеження, кожен клас індивідуально готував програму чарівного дійства.

   Було скрізь багато розваг, жартів,танців і пісень, щирих побажань від Діда Мороза і Снігуроньки, старого 2021  і Нового прийдешнього року.

  Класні кімнати заповнювало світло новорічних гірлянд, приємний аромат солодощів, а також радісні усмішки і живі вогники радості у дитячих очах.

    А ще цього дня було багато подарунків від наших спонсорів, небайдужих людей, які постійно турбуються за  долю молодого покоління.

    Педагогічний колектив, здобувачі освіти 1-9 класів та їх батьки щиро вдячні Синівському сільському голові Олегові ТИХОНЕНКУ, його заступнику Владиславові ОВЧАРЕНКУ, начальникові відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмилі ЛЕПСЬКІЙ, директору ФБ «ТРІБ» Сергію БОГДАНУ,  т.в.о. директора ТОВ «Діамант-АГРО» Ігореві ТКАЧУКУ, директору ТОВ «Аграрна компанія «ФОРВАРД» Володимирові ТРІМІ, директору ТОВ МХП «Урожайна країна» Олександрові СУХОДОЛЬСЬКОМУ  за надані новорічні подарунки. Зичимо  Вам здоровя, щастя, радості, Божої благодаті та здійснення найзаповітніших мрій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора