A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Десять кроків до миру

Дата: 21.09.2023 15:10
Кількість переглядів: 32

       Фото без описуНайвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, дитинства, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир – це щоденна праця кожного задля Перемоги, розвитку і спокою  у рідній   країні.

    21 вересня пятикласники Синівського ліцею  долучилися до відзначення Міжнародного Дня миру. У ході години спілкування «І буде мир, і вишні зацвітуть у рідному моєму краї…» НУШики разом з класним керівником Оксаною КРЕВСУН зробили «10 кроків до миру». Дві команди складали пазли, з яких почерпнули інформацію про символи цього дня та  дізналися про його походження. П’ятикласники також створили карту побажань для України і колаж-квітку «Мир – це…».  Діти відшукували в анаграм-кросворді «мирні» слова, доповнювали відомі поетичні рядки власними думками. Щирі посмішки на дитячих обличчях свідчили про те, що вони задоволені своєю участю у такій серйозній громадській справі.

       Цей день спонукає не тільки задуматися про проблеми нашого сьогодення, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше щастя у світі – це жити, навчатися і працювати під мирним небом України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора