A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Земля - наш спільний дім, будь господарем у нім!

Дата: 23.04.2023 14:16
Кількість переглядів: 95

  Фото без описуЩорічно з 2010 року 22 квітня відзначається Всесвітній День Землі. Він став загальнолюдським символічним святом турботи за наш спільний дім. Усі небайдужі до екологічних проблем люди земної кулі проводять заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти та відповідальності за долю матінки Землі.

  Здобувачі освіти Синівського ліцею  22 квітня теж долучилися до загального святкового флешмобу. Другокласники та третьокласники провели гру-квест «Майбутнє Землі в небезпеці». Діти відгадували загадки, утворювали прислівя і пояснювали їх зміст, проводили конкурс малюнків «Краса природи – справжнє диво».

 Четвертокласники підготували ранок «Неси добро у світ природи», під час проведення якого виконували цікаві завдання  «Коло доброти і бережливості» та «Зробимо світ кращим», декламували поетичні рядки про нашу чудову планету.

 Три команди восьмикласників і девятикласників ліцею взяли участь у проведенні квізу «Земля – наш спільний дім», де акцентувалася увага на екологічних проблемах сьогодення. Перемогу здобула команда «Жива планета».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора