A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Пожежі краще запобігти!

Дата: 01.03.2021 14:10
Кількість переглядів: 253

   Фото без описуПершого березня 18  юних художників 1-7 класів Синівської ЗОШ узяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Пожежі краще запобігти».

   За рішенням журі, у складі фахівця сектору забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Липоводолинському районі Центру забезпечення діяльності управління ДСНС України в Сумській області  Ярослава  ШКАРУПИ, начальника  відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Надії РАЛКО,  спеціаліста відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Тетяни АВРАМЕНКО перемогу у номінації «Художня творчість» здобули другокласник Дмитро МЕЛЬНИК та п’ятикласник Ростислав ВАРВАРУК.  Другі місця розділили між собою третьокласниця Лілія ЧХАЙЛО та четвертокласник Станіслав ВАРВАРУК.

  У номінації «Декоративно-прикладна творчість» перше місце виборола Аліна КОСТЯН. На другій сходинці першокласниця Анастасія КОНОВАЛЕНКО. Третє місце розділили між собою четвертокласники Софія ТКАЧЕНКО та Андрій СОЛЯНИК.

   Роботи переможців відправлені на обласний етап Конкурсу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора