A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Травневий день відлунював святково

Дата: 31.05.2024 14:07
Кількість переглядів: 66

 Фото без описуОстанній дзвоник – символічне свято для нашої ліцейної родини. Цьогоріч урочисто й трепетно пролунав він 31 травня для синівських ліцеїстів, сповістивши про те, що це ще одна сходинка в житті наших вихованців успішно пройдена.

   Свято Останнього дзвоника особливе для першокласників, які зробили перший крок у Країну Знань, четвертокласників, які завершити навчання у початковій школі, дев’ятикласників, які тепер здобули право подальшого вибору життєвого шляху і, звичайно ж, для  наших серйозних, дорослих та красивих одинадцятикласників, які «відлітають» з родинного гнізда у доросле життя.

  Привітати ліцеїстів зі святом прийшли сільський голова Олег ТИХОНЕНКО, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмила СЕМЕНЧЕНКО. Були присутні також перші вчителі наших випускників Валентина ЛЕПСЬКА, Алла САВЧЕНКО, колишні класні керівники Владислав ОВЧАРЕНКО, Наталія БУРИК, батьки, рідні, друзі.

  Директор Андрій КУЛИБАБА привітав усіх присутніх зі святом, вручив Похвальні листи кращим ліцеїстам за  успіхи у навчанні.

  З напутніми словами виступили Олег ТИХОНЕНКО, Людмила СЕМЕНЧЕНКО, перші вчителі Валентина ЛЕПСЬКА, Алла САВЧЕНКО, класний керівник одинадцятикласників Надія РАЛКО. Із лагідних материнських рук Інни ПЛИСКИ випускники скуштували хліб святий на рушникові на щастя, здоров’я, на світлу долю і родинне благополуччя.

Найкращі побажання на адресу одинадцятикласників прозвучали з вуст першокласників, девятикласників. Подарували своїм дітям пісню «Батьківські напутні слова» Наталія БУРИК та Оксана КРЕВСУН.

   Звучали пісні, слова подяки за науку, знання, щирість, мудрі поради і добро педагогам, батькам, працівникам закладу освіти.

    Одинадцятикласники, випустивши  у небо символічні кульки, ніжним вальсом випливли у нове життя.

                                    Дай же, земле, з джерел твоїх сили

                                    І відваги, й наснаги їм дай.

                                    Перший крок вони вже зробили,

                                    На дорогах життя їх стрічай.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора