A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Випускний вечір – свято юності, мрій і краси

Дата: 21.06.2024 10:00
Кількість переглядів: 1153

Фото без описуПерший літній місяць – традиційна пора випускних вечорів.  20 червня це довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань завітало й до Синівського ліцею. Урочистості, присвячені випуску 2024 року, відбувалися у красивій, ошатно вбраній актовій  залі закладу, де впевнені у собі, розумні й креативні одинадцятикласники отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту, а випускниця Аліна БУРИК  була нагороджена Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

 З цією важливою подією випускників прийшли привітати очільник Синівської громади Олег ТИХОНЕНКО, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Людмила СЕМЕНЧЕНКО. Вони побажали юнакам і дівчатам щасливої та світлої дороги у доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, наснаги та оптимізму. Багато ще теплих слів у цей вечір почули на свою адресу випускники від директора ліцею Андрія КУЛИБАБИ, класного керівника Надії РАЛКО, мами і вчителя  Наталії БУРИК.

  Випускники подякували своїм учителям, котрі змалку вели їх Країною Знань, а сьогодні відправляють у самостійне плавання.

  Урочисто прозвучала клятва випусників 2024 - бути справжніми патріотами неньки України та повсякчас високо нести честь рідного ліцею.

  Тож бажаємо вам, шановні наші діти, миру, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Щасти вам у всьому! В добру путь!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора