A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Юні  туристи-краєзнавці повернулися з перемогою!

Дата: 08.06.2023 09:05
Кількість переглядів: 301

  Фото без описуУ травні 2023 року команда туристів-краєзнавців Синівського ліцею під керівництвом  досвідченого учителя географії Надії РАЛКО взяла участь у Всеукраїнському зльоті, який включав такі конкурси: візитівка команди, творчі майстерні, вікторина з історії України. Перший тур зльоту проведено онлайн.

   Наші юні краєзнавці за кількістю набраних балів здобули можливість взяти участь у другому турі, який пройшов 07 червня в місті Суми.

  До програми ІІ туру обласного етапу було включено різноманітні види змагань: проходження командної смуги перешкод, геологічна майстерня «Чарівний світ мінералів», екологічна майстерня «Знати, що зберегти», етнографічна майстерня «Звичаї та традиції українського народу».

  Команда Синівського ліцею виступала злагоджено, наполегливо, крок за кроком долаючи всі перешкоди.

  Юні туристи зайняли 1 місце у роботі творчої майстерні з археологічного краєзнавства, 2-і місця у роботі творчих  майстерень з етнографічного та геологічного краєзнавства у краєзнавчій  вікторині, а треті – у роботі творчої майстерні з історичного, екологічного та географічного краєзнавства. Як результат – 3 місце серед 9-ти команд-учасниць.

   Від душі радіємо за наших дітей. Щиро вітаємо юних туристів-краєзнавців із заслуженою перемогою. Бажаємо нових злетів і творчих здобутків у наступному навчальному році.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора