A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Пізнаємо природу рідного краю!

Дата: 06.08.2023 08:42
Кількість переглядів: 306

   Фото без опису05 серпня синівські ліцеїсти, переможці різноманітних мистецьких конкурсів та ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад, відвідали  екопарк «Ковалівка», що на Полтавщині. Діти тішилися кумедними мавпочками, милими лемурчиками, фотографували грізних тигрів, пуму та рись. Вразила неймовірна кількість різних видів птахів. Навіть звичайні свійські кури тут виявилися незвичайними: великі чубаті та маленькі,  в яких замість пір’я – пух, який можна зістригати, і він відростатиме знову. Кенгуру,зебри, верблюди, різні лисиці – усе це наші вихованці мали змогу побачити наживо.

  Неабияких емоцій додав контактний зоопарк, де діти мали можливість гладити ручних кізочок, альпак, овечок, віслюків. Був тут навіть чорний олень, але він, на жаль,  виявися не дуже дружелюбним.

 Хоч і зморені через спеку, але задоволені і щасливі повернулися  наші діти додому. Теплі слова подяки за комфортну, безпечну екскурсію висловили приватному підприємцю Іванові МИНЮКУ  та спонсору поїздки, керівникові ТОВ «ФГ «Обрій» Сергієві БОГДАНУ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора