A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Ворота Бичкові з радістю відчиняємо!

Дата: 25.12.2020 07:21
Кількість переглядів: 144

  Фото без описуЯскравим та веселим квестом «Як Щур ключі від Нового року вкрав» 24 грудня зустріли четвертокласники Синівської ЗОШ прихід 2021 року.

   Щоб дати можливість господарю Нового року Бичкові гідно зайняти своє місце, діти об’єдналися в команди і вирушили за маршрутними листами на 7 станцій: «Новорічна кросвордія», «Зимові слова», «Веселі сніжки», «Зимові прислів’я», «Танці-зігріванці», «Зимові малюнки», «Шифрувальники», «Зимовий лабіринт». На кожній з них потрібно було успішно виконати завдання і забрати у Щура магічний ключ, який допоможе відкрити ворота Нового року.

    На виконання кожного завдання командам відводилося 3-5 хвилин. Діти із задоволенням допомагали Бичкові, а також грали, співали, танцювали, розповідали привітання і швидко здобули усі 7 магічних ключів, які так не хотів віддавати Щур.

   Свято було змістовним, пізнавальним і сповненим подій. Усі діти одержали новорічні подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки, а учасники команди-переможці ще й медалі «Переможець новорічного квесту»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора