A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Синівський ліцей Синівської сільської ради
Сумської області

Птахам на допомогу!

Дата: 04.02.2021 05:34
Кількість переглядів: 333

   Фото без описуУ рамках інтегрованого курсу «Я досліджую світ»  другокласники Синівської ЗОШ з 01 по 03 лютого працювали над короткостроковим  проєктом «Птахам на допомогу». За цей час діти працювали у групах: «Трудівнички», «Книголюби» та «Юннати». Кожна група діяла над реалізацією поставлених перед ними завдань.

  «Юннати» разом з батьками підготували насіння соняшника,  гарбуза, бур’янів,  зерно пшениці, кукурудзи та крихти хліба. Заготовлений корм вони принесли до класу, щоб у подальшому підгодовувати пернатих.

   «Книголюби» працювали у бібліотеці, добираючи казки, загадки, вірші та прислів’я про птахів. Під керівництвом учителя Людмили ЛОВИГІНОЇ систематизували творчі напрацювання.

   Члени групи «Трудівнички» працювали вдома з татами над виготовленням годівничок з різних матеріалів, спираючись на добірку зразків з мережі Інтернет.

   Третього  лютого відбулася презентація проєкту «Птахам на допомогу!» Діти розвісили годівнички на території пришкільного парку, насипали корм та вирішили щодня підгодовувати пернатих друзів. Другокласники підготували також виставку стінгазет « Ми і наші пернаті друзі».

  Цікава і змістовна робота над природоохоронним проєктом допомогла другокласникам глибше пізнати таємниці пташиного світу та навчила працювати у групах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора